Mening

Alltså är det mening att jag har blogg ?? Kan ju skriva någon gång ibland iallafall :) känns bra men nu ska jag sova så nattiiii natt :*


Ursäkta bilden var bara tvungen XD


Halloj

Hejsan! Idag bloggar man från skolan ;) har hk och maten blev as god :3 whooo !! Sen teori på idrotten och inga jävla skridskor som jag hatar !! Aja puss <3


Mera

Ännu en sms konversation med Malin:)<3


Buss

Bloggar från bussen;) mådde inte alls bra så mamma ska ev ringa en läkare eller något:s har lika ont som kg hade igår men nu bloggar jag ändå:p aha får se om jag bloggar något mer sen. Ska mysa en liten stund med niilo och anna med ! Måste ju göra något kul ändå;)


Haha Malin och min kommersation ;) hahahahaha XD


Upptagen

Har varit upptagen hela dagen ;) varit hos anna och hälsat på Jesper som kom med sin tjej som var sjukt trevlig :) och Jennica och barnen med :D sjukt nice måste jag erkänna :) kollade på film där borta med ;) sen har jag pratat en del med mamma med som var mycket trevligt;) nu är jag ny duschad och kollar på MTV som är min favorit kanal <3 galan är ju ikväll så hoppas ni kollar nu då:)


Film på 5:an

Kolla på filmen på femman :p har sätt den men de finns inte så mycket annat att kolla på:( Lisa sov ju över här och vi kollade på en massa bra filmer ;) as nice måste jag erkänna :) se så kollade vi mera filmen och snackat har vi med gjort :D imon kommer ev Jesper och hälsar på :) mysigt måste jag erkänna ;) får se vad man hittar på för han fyllde ju år igår ... Bara de är att jag måste fixa present till han sen:) blir nog bra ska ni se :) aha årkar inte skriva mer då jag skriver med iphonen :)


hej hej

dagen har gått fort :) lagade kaslergryta till mamma och mej och den var mumsig :) senare kommer lisa eventuellt någon mer :s har ingen aning. ingen ridning då de är sjukt blött ute m.m aja skulle bara skriva de tänkte jag :)

Facebook

Sitter och facebookar lite gran;) hemma själv kanske inte är de värsta :) imon kommer Lisa och emma och sover här:) kolla en massa filmer m.m


Varit

Varit i Vetlanda med mamma och köpt lite mat m.m ;) blir att laga mat sen + longera indra om jag hinner :) aja blir korta inlägg men e de får ni nöja er med :p


har inte

har inte mått så jätte bra idag. mått lite illa och har haft huvudvärk. men nu mår jag lite bättre. vad tycker ni om blogg designen ? :)

japp ! :D

kommer finnas på Stockholm horse show :) kommer bli riktigt kul att gå på mässan, fota ryttare och hästar m.m är sjukt taggad måste jag erkänna :) oj kommer vara där den 25 nov alltså på preminären eller preminärkvällen ;) 19.00-ca.23.15 eller vad tiderna va :) någon mer som ska dit ? :)

RSS 2.0