h&d



Hiss:

* Swarowski pannband = grymt snygga!!

* Matchande outfits :) happy face

* Professional's Choice boots är riktigt snygga :D

* själv tycker jag att färgad utrusning är super snyggt:D (har ju rött träns + martingal)

* Ullared på lördag (Y)

Diss:

* Swarowski pannband = riktiga: ap dyra

* elaka komentarer.. kan såra eller iretera folk

* skola imon-.-

* omatchande outfits

* har knappt övat till provet :s

ladde:)

red för första gången på ett bra tag :) grymt kul men lite jobbig men ändå extremt kul :D haha ett barn på julafton? nää men vi gjorde ju inget jobbigt ridpass utan vi testade om han kom ihåg lite småsaker som skänkelvikning , fram & bakdelsvänning och kort lång trav och en sådan galopp.. tyckte han var riktigt duktig iallafall :D som sakt han har inte blivit tiden sen i januari:P aja kommer nog ett inlägg till idag iallafall ;) hoppas ni gillar att jag bloggar:)

tävling:)

blir kanske en dressyr tävling om någon månad:) blir bara en LC:1 då jag inte är så inriktad i tävlingar. dressyr för de är ju lättare än hoppning;) haha har bara tävlat en ända dressyr tävling och de var på en ridskolehäst:P haha gick inte så bra kommer jag ihåg då hon var extremt pigg m.m, men de blir nog de ändå på lilla leonardo:) måste testa kanske ska sattsa lite på dressyr;)


dag?

ja då var de slut.. nu har ni fått veta lite saker;) haha! aja jag är sjuk och mår inte så bra.. helt ensmm:( mamma vill inte komma i närheten av mej.. bra eller hur!? aja blir väl att sova eller något kolla på film kanske :)
så ser min dag ut iallafall!

Dag 17 !

Ryttar idol du har.


oj de blir riktigt svårt men har en dressyrryttare iallafall och en hoppryttare som nog har alltid varit något extra för mejj.. lite svårt att förklara men har alltid gillat dom lite extra och följt just dom:)

jan brink:



malin baryard:


Dag 16!

Bild på en häst jag saknar


finns två faktiskt! florre som dog för två snart 3 år sen:( och en sommar ponny som jag tycker väldigt mycket om men hon lever här kommer dom :)


Florre:  <3  (fös´rsta bilden jag hittar på honom:s)






Hixy: <3


Dag 15!

Något jag och min häst har gjort som jag är stolt över
Indra: nästan hela våran ridning är jag stolt över då hon har blivit sjukt duktig men de roligast är nog att hon knappt är rädd när man rider i skogen och galopperar m.m:) min fina tooka
Leonardo: är jag nog mest stot ver att han är en sån otroligt bra läromästare:) grymt duktig är han och en riktig kelgris:3 haha:):)  tolka kan man görmed honom med och de är ju as kul

Dag 14!

Varför får ridning mig att må bra:

oj de är av riktigt många anledningar:) att man får en sån kemi med ett djur och en enorm glädje. det är aldrig en tråkig stund:D älskar hästar och kommer alltid ha det i mitt hjärta:) grymt kul och alla minnen man får:3 ja enormt kul är det iallafall och jag mår bara jätte bra när jag är på en hästrygg och man får jobba med ett djur över 500kg :)



Dag 13!

En nytagen bild och 5 punkter som beskriver min häst


Indra:
* snygging:D
* grymt smart;D
*elak i hagen.(alltså hon tar bort dom andra så att dom inte ska gå in för hon vill typ aldrig det)
*snäll:)
*Gosig:D


bilderna är ifrån idag;)


Leonardo:
*Undebar:D
*Tittig på att komma ut och uteritter måste man ha en fast hand:P
*på banan en läromästare:)
*super snäll och gosig:)
*kommer nästan alltid i hagen:)


Dag 12!

förlåt men mådde grymt dåligt igår tror jag sov över 24h :O men här kommer de;)


Det här saknar jag

oj denna var knepig.. tror nog att jag inte saknar något speciellt eller jo florre men han kommer ju aldrig tillbaka:(

Dag 11!

En bild på stallet och omgivningen
ni får en snabb kladd av omgivningen så ni ungefär förstår skriver färgen och så får ni kolla vad de är;)




Svart: stallet:) 4 boxar en spilta, sadelkammare m.m
röd: hagar våra hästar för de mesta går i men vi har en massa sommaragar med;)
Gul: vårt hus + en barak
blå: hund gård
ornage: maskinhallen
grön: åkrar :) rider jag typ
lila: gödselstacken
grå:väg till en fabrik vi bor gämte!

Dag 10!

Mina drömmar

jag gör nog om de till mina mål:)

indra: skulle jag gärna starta en klupphoppning och en klubbdressyr under detta året:) skulle vara en bra start för oss båda då jag inte har tävlat på typ 2-3 år;)


Leonardo: har inga krav på honom alls bara ha riktigt kul och köra i vår takt. kommer nog bli MYCKET uteritter i sommar iallafall;)


hoty bild i now!

Dag 9!

Mitt bästa hästminne

oj jag har inget riktigt bra minne med mina hästar men ett var ju när indra skulle komma:D blev så lycklig och de var så jag började på riktigt med hästar. för mamma är ju hästvan men inte jag så jag fick börja rida på en riktig ridskola. hade bara ridit på ett gotlandsruss hos en av mina närmaste vänner. tror jag kanske ridit på mina syskons hästar men då menar jag bara skrittat och kanske travat. men de är somsakt ett av mina bästa minnen :) att jag började med hästar. trör nästan de är allas bästa minne då det är så himla kul med hästar. man får aldrig en tråkig stund ;) men jag har en massa andra minnen med men skulle jag välja ett till så var de när jag köpte min första ponny för egna pengar:* Florre heter/hette han. en liten c-ponny, newforest på 20 år tror jag. men han dog tyvärr för två årsen.. men jag har några riktigt roliga minnen med honom med :) men han var en riktig tjurrig kille. bockade och stegrade hela tiden! men jag satt ju kvar. (för de mestaXD) frågor svarar jag gärna för såkomentera en massa nu :D




Dag 8!

Min hästs vardagsoutfit:


indra passar nog bäst i:

Rött är ju alltid snyggt på en "mörkare" häst.. (indra är mörkfux;P)


blått är ju inte helt fel de häller;)




Leonardo passar oxå bra i (indras passar han ju så klart i med)  :


snygg man ärXD

grått är stilrent:D

Dag 7!

Hur min "sadelkammare" ser ut och vad som finns där.


Ja våran sadelkammare är precis nybyggd kan man säga och inte riktigt klar ännu;) bilderna är ju inte superbra och ganska stökigt där inne men jag har inte haft orken att städa:P haha.. men mobba inte hur de ser ut bara :P




dörren in :P

stökigt ;P bild från dörren:S

schabrak, täcken, grimmor m.m

Sadla, träns, ryktsaker , en låda med lite smått och gott m.m där med :D

Skräptunna,boll, täcke, pall m.m



hoppas detta räcker annars får ni be om mera :D

.

bilderna på sadelkammaren kommer ikväll;)

Dag 6!

(förra inlägget funkade faktiskt:D)

Skriva om första tävlingen med din häst.


kan ine skriva något om detta för har inte tävlat med någon av hästarna men de kommer kanske en till hösten eller i början av sommaren eller slutet av våren om man säger så;)

testar:D

ska testa ett tidinställt inlägg så jag får se hur de fungerar ;) är ju inte så duktig på detta:P

Dag 5!

Första bilden på när du rider din häst:)

har iallafall en bild på den dagen jag och leonardo skulle rida tillsammans hemma på åkren och hoppa tror jag jag har en bild på med men de är bara moilkvalliter pga att vi inte köpt min kamera då;) :D
men ni kan å en av dom första när indra och jag galopperar i skogen och första gången med sadel:D

Leonardo:



Indra:


inte jättebra kvallite men men ch jag ser ju ut som ett fån så de får duga:P

Dag 4!

Favoritbilden på min häst:

okejj mina fyra absoluta favoritbilder är några som ni så klar sätt men ja här kommer dom i repris:D




Dag 3!

Min största rädsla inom hästsport?
hum är nte riktigt säker men de skulle nog vara att min rygg inte skulle hålla så jag var tvungen att sluta:( men de hoppas jag inte kommer att hända!fy fan vad hemskt om man inte skulle kunna rida:O asså vad skulle jag då kunna göra:/ aja de får vi hoppas att de inte händer!


kanske:D

funderar på att beställa hem denna jacka:D fast jag är inte hundra om jag ska ha den i stallet eller vardag:/ den är iallafall ursnygg. kostar 500 kr. iallafall i rött i så fall. tycker att de skulle vara riktigt snyggt;)



Dag 2!

Det bästa och sämsta med mina hästar..

i fortsättningen skriver jag bara om Leonardo och indra :D för dom är typ bara dom jag håller på med. mamma fixar med dom andra:)

Indra :
Bästa: skit snygg, as härliga steg, hon är en riktig smarting och hon tycker det är kul att lära sig saker (För de mesta)
Sämsta: hon vill inte stå still när man ska hoppa upp, vill inte vara själv,  brukar gjöra sina "sparkar" och jag vet ine så mycket mer jag inte gillar med henne!




Leonardo:
Bästa: han är en riktig nybörjar häst så han lär man sig mycket på, han har härliga gångater han med, älskar att hopp och är ur gullig när han räcker ut tungan:D
Sämsta: att han kan bar tvärstoppa när man rider ut och vänder/stegrar, ibland bara drar han ner huvudet när han inte vill jobba, bajar ner hela boxen så man måste häva nytt spån varje/nästan dag  och kan bli lite knäpp i stallet själv.


dag 1!

ni får fråga något vi komentarer senare om det är något mer ni undrar:D

jag heter sara, fyller 14 år den 9 juli. älskar sommaren riktigt mycket:) har ganska lätt för skolan och mitt favoritämne är nog matte eller historia bara för jag har så lätt för de;) haha! är blondin nu och de är min normala hårfärg, grönblågråa är mina ögon. är ca. 171 cm lång. så de är därför vi bara har storhästar + jag är kraftig av mej. har inte alltid hållt på med hästar har blandannat testat fotboll några gånger:) haha



har fyra hästar och här kommer en kort info :

Indra: korsningsto (vad vi tror) köpte henne vid 1 års ålder för 5 år sedan. hon skulle till slakt och pappa och min faster hade kollat på henne innan så mamma köpte henne osädd. tycker de var ett reält bra köp;D hon kan skritt, trava och nästan galopp, nästan fram och bakdelsvänning med, har hoppat henne ca 90cm men bara ett enstacka hinder;) hon är mörkfux med tecken:D



Leonardo: är inte våran igentligen(lite komplicerat) men han är en tysk halvblod på 21-22 år:) imp tyskland så klart. har lärt mej massor på hanns rygg. har hoppat 1m med honom och han finns verkligen i mitt hjärta även om han inte är "våran". han är iallafall mycket välutbildad om man säger så:) en ren nybörjar häst.



Time: hon höpte mamma efter en ullareds resa. min syster hade handlat rid kläder sen tog de två dagar och vi köpte henne ellr de gjorde vi dagen innan men hon kom en söndag;) hon har en "banan" rygg om man kan säga så. så hon ska man inte rida på så de är en sällskaps häst;) varmblod på ca 22år;)



Vicky: hon fick mamma på en kaffe rast;) haha låter kul men de är sant;P aja hon har jag tränat ett litet tag men vi harhoppat ca 80cm med henne men hon är ganska svåriden och hon har fått en olata och de är att börja stegra och bocka när man råkar trycka för mycket med höger skänklen så jag får inte rida henne mer:( hon är 11år och ett varmblod..


:P

detta kommer jag göra i några dagar för har typ aldrig något att skriva om :P
början imon;)


Dag 1 - Presentera mig och min häst
Dag 2 – Det bästa och sämsta med min häst

Dag 3 - Min största rädsla inom hästsport
Dag 4 - Favoritbilden på min häst
Dag 5 - Första bilden på när du rider din häst.
Dag 6 - Skriva om första tävlingen med din häst.
Dag 7 - Hur min "sadelkammare" ser ut och vad som finns där.
Dag 8 - Min hästs vardagsoutfit
Dag 9 - Mitt bästa hästminne
Dag 10 - Mina drömmar
Dag 11 - En bild på stallet och omgivningen
Dag 12 - Det här saknar jag
Dag 13 - En nytagen bild och 5 punkter som beskriver min häst
Dag 14 - Varför får ridning mig att må bra
Dag 15 - Något jag och min häst har gjort som jag är stolt över
Dag 16 - Bild på en häst jag saknar
Dag 17 -  Ryttar idol du har.

hej:)

har som sakt haft en underbar helg med den beeeste:D men nu blir de skolbänkarna:P inte jättejobbigt men ah. de roligaste blir vännerna:) ah har inte sovit jättebra men ikväll ska jag försöka att somna tidigare:) pussar



i now!

har inte skrivit på över 2 veckor.. men har ju haft annat att tänka på;) haha har gått och blivit kär, hihi och sen har jag oxå gjort en massa annat. oroar mejj lite till den 15:S jag vet inte hur de kommer gå så vi får se.. och sen i helgen har jag haft de störtkul :D as gött. geografiprovet fick jag vg på iallafall:) så jävla gött! och jag vill att snön ska försvinna så jag kan rida ordäntligt:D vill ju de så gärna.. puss:* ska försöka uppdatera lite mer;)


nu kommer en liten bildbomb från vintern  kanske kommer mera bilder någon dag:)












RSS 2.0