ja så är det !

jag tar en pause från bloggen har mycket mer att göra så de kanske tar en vecka eller något. tills jag blir skrivsugen;)

tänker bara skriva kort ;)

hej dagen idag var ganska lungn ;) haha ! snackade en massa skit som vanligt.. hehe ! nu har jag precis kastat av typ 30 kartonger med papper -.- inte kul men något som är roligt är att om man står på andra våningen och kastar ut två soffor + ett skrivbord som säger pang :D:D kanske kommer bli vandalist !! för det var as kul XD haha

:P

hejhej, första dagen i skolan och man överlevde ju ;) mysigt att träffa alla goa vänner m.m ;) jag kommer ha en filmkväll/natt med några nästa fredag - lördag :D kommer bli riktigt kul men kommer ju inte våga sommna om man säger så. hehe.. aja dagen var iallafall inte så jobbig, man kom inn i rutinerna ganska lätt :) blir väll att kolla på film med emma sen med :) mysigt med syrran hemma :)

Dagen ;)

hejhej har inte orkat blogga, men först så åkte vi och lämmnade micke på bussen:( lite tråkigt men han börjar ju plugget eller så.. så vi handlade lite att äta i veckan med, sen har vi grillat hos anna :) mumsigt;) jag, anna, emma och johan och hans hund dexter ;) riktigt gott var det och imon blir de skolan :) ska bli kul  att träffa alla :D hej då ;)

jao

degen har varit helt underbar :D vi har varit hos jennica och ted + en massa andra i våran släkt + teds släkt :D riktigt fint väder så vi satt och åt grillat :) första gången för i år och man  får ha det med en massa andra i en släkt blir det bättre ? busat en massa med minou och fått träffa lilla noomi ^^ gud så liten hon är ;) ah ska kolla datan blir väll som alltid ;)

glömde förlåt :(

hej glömde blogga igår men årkade inte :p hehe duktig man är men var typ med emma och micke och åkte först till vetlanda och handlade sen snabbt inn med sakerna sen skulle vi till lisa :D pratade en massa med henne :) älskii<3 sen åkte vi hem och gjorde natcho tallrik och vanlig tacos :D mumsigt värre :D sen kollade vi på film, fast jag fattade typ inget men den var bra ändå ;)


Idag vaknade jag vid 4 och gjorde mej iordning, för 5- halv 6 åkte vi mot Ullared ;) hehe shoppade ju en del som alltod :) man ä ju grym alltså ! hehe knöck full bil iallafall :) bästa köpet var nog min lime gröna klocka :D as snygg är den, nu ska jag kanske sola en stund, får se men vi hörs ;)


hejhej

ja dagen har varit riktigt tråkig typ, ända roliga var väll när jag fick leka med barnen, alltså niilo och mias pojkar :) aja snart kommer emma hem tror jag :) så skulle bara skriva lite kort ;) pössi

hallå :)

hej sitter och kollar datan igen har as tråkigt men man slapp ju vara barnvakt idag iallafall ;) hehe ah ska nog rida lite sen med bara om jag årkar bära bort alla saker :p hehe är ju en liten bit till öppningen men om man årkar blir det en uteritt tror jag :) grymt fint väder var det igår iallafall :) igår fotade jag och hanna och sen fotade jag niilo fast före det badade jag honom :) gullunge :) ni kan få någon bild iallafall ;) pössi <3




tjbba

sitter hos anna och är barnvakt.. fast han ska sova nu så tänkte skriva ett litet inlägg;) ibland är det kul att vara barnvakt förutom bajsblöjor :S inte så nice. sitter och msnar lite med ;) kul kul ska kolla lite på tv meed så jag skriver kanske ett inlägg ikväll med ;)

måndag :D

har varit ett underbart väder. men som alltid missar man ju de t:( varit barnvakt och vill helst inte vara ute med honom:p haha sån är jag men de blir nog bra ;) haha annars har jag inte gjort så mycket eller flyttat alla hästar till den närmaste sommarhage pga att vi ska byta staketet till trä :D kommer bli hur bra som helst ;) imon blir det med barnvaktande :) fast sen ska jag försöka få hanna att rida ut med mej så jag kan mysa med henne och prata en massa :D (Y) kommer bli en bra dag imon får vi hoppas och de possetiva är att min pojk har skor nu :D pussar ;)

söndag ;)

halloj.. idag sov jag till 11 eller något sånt. jag har gått om hagen med mamma och den är typ 3-4 km runt om :P as stor.. sen har hovslagaren varit här och satt skor på ladde :D men jag ska fan byta hovslagare. tänker inte berätta varför men men.. nu blir det bara ute ritter på schemat. så jag red ju ut efter så himla mysig han är föutom när man ska stå still :s han blir lite tökig:s aja nu ska jag kolla face och sen blir de tv kväll.. imon blir det barnvaktande ;)

älskade pojk <3

hej hej

hej gårdagen var ju elt flummig :) hur fan lyckas man häva sönder 3 byxor? :o haha duktig jag är men allt var typ kul igår iallafall ;) lisa och jag fotade ju och ni ska få några bilder här nedan sen :) idag har jag inte gjort så mycket men men.. ska fixa lite med hästarna sen tror jag :) ah men tänkte bara skriva så ni inte tror jag är död ;) haha


Ridning var det i går med :) red barbacka som jag inte är så van vid men de var ändå riktigt kul.. han var mycket lungn med så de var bara mysigt :) men nu kommer lite bilder på mej och lite när lisa rider fast inga direkt på henne vet inte om jag får lägga ut dom så ah ;)








Påsklov:D

hej nu är det äntligen påsklov :D dagen har varit riktigt bra :) och nu är jag med lisa. hon ska sova här :D och ikväll ska vi till grillkåtan;) mycket mysigt men vi hörs imon :)

:D

dagen har bara varit as kalas :D förutom sista lektionen när en "bög" kasta hund skit på en!! så frös som en ap den sista kvarten !! vi var nämligen i skogen men killarna är för sköna och vännerna är ju bäst :D<3 älskar er !


hejhej :D

skolan idag gick ganska snabbt sovmorgon men den missar man ju alltid.. men men historis.. gjorde verkligen inget i det övade lite smått till idrotts provet lektionen efter.. och det gick nog inte så bra.. orkade fan inte läsa så mycket till det.. aja. sista  2 timmen på slöjden ska vi inte prata om XD satt och sjöng barn låtar m.m haha min humor.. så satt vi och snakade en massa skit och mina omdömen kommer nog inte vara så bra.. sämsta odömet tror jag!
somnade innan så kommer inte kunna somna nu ikväll..
pussar.


skölan eller skolan;)

gud vad kul det var att träffa alla:) lektionenerna var ju inte äns jobbiga :p eller är det bara jag som tycker det? haha imon bli det iallafall kortis dag men ett idrottsprov-.- så kul :D not!!!! haha ah shorts ska jag ha om vädret tillåter ..

hejsan :p

jag mår inte riktigt bra än:s spydde igår med, så fick inte träffa noomi eller minou :( fast kanske bäst så .. ah nu kollar jag på tv och kollar lite saker på datan.. det ända som får mejj att gå upp är hästarna som måste ha mat och vatten. annars hade jag nog sovit hela dagarna.. aja pussi


fiiiiinaste<3<3

en liten bildbomb på min plutta som inte vågar sova på sitt rum pga spindlar XD haha !!!


studsmattan i april 2010



mars 2011

april 2010


februari 2011


maj-juni 2010


maj - juni 2010

februari 2010

februari2010

januari 2010

maj - juni 2010


sjuk

ah är sjuk fortfarande.. får hoppas att jag kan göra något på söndag man vet ju aldrig.. min mage mår inte jätte bra.. sprinnger på toa stup i kvarten för de känns som att jatg ska spy :s icke kul.. men nu ska jag försöka äta något strax ;)

..

fortfarande djuk så har typ inget att skria om tyvärr :p aja ska sova en stund tror jag behöver det..




årkar inget mer.. ni hur vunnit är ni nöjda? :(

onsdag

ja dagen än så länge har inte varit något kul alls :( när jag vaknade fick jag en as stor spy kännsla. sen när jag skulle gå ner och dricka vatten så blev jag jävligt snurrigt och att komma upp igen ska vi inte tala om. så ringde och frågade mamma om jag kunde stanna hemma och hon sa att de var bäst så. så smsade min lärare så hon fick veta så jag har typ bara sovit idag och vilat och klockan är ändå inte ens 2..






kan ni inte lämmna mej ifred? :(

tisdag

hejsan idag har dagen varit riktigt snabb faktiskt.. men har inte så mycket att skriva om ändå. sen har jag fixat mycket med hästarna och sen så plockade jag bjöekris som vi ska ha påsk fjädrar i :) mysigt med fjädar ialla färger ;) aja nu ska jah kolla tv sen blir det duchen för min del;) pussar på er <3

måndag

hejsan skolan var väl helt okejj :) hängde med lisa hem och busade med henne :D vi kollade alla hennes djur (man kan säga att jag aldrig har varit hemma hos henne eller inne i hennes hus iallafall) lammen är as sööta:D smälter ju så fort jag ser dom sen hoppade vi med hennes minishettis(sprang så klart brevid) gud vad den ponnyn kan hoppa och ändå är han 25 år :) duktig söötis ponny ;) aja ska kolla tv, duscha och läsa lite med;)

söndag

hej igår kom malin och hämtade mejj så åkte vi och bowlade:) skit kul, fick 1 strike visst är man bäst medans malin typ fick 12 -15 st :S haha sen sov jag där och vi kollade lite filmer och vi var typ uppe till 3 eller något.. ah och idag har vi gjort en massa andra saker.. vi spelade lite uno och annat.. aja nu ska jag fixa lite saker tills imon så hejdå ? <3

lördag

hejsan hade inget att skriva om igår så sket i att skriva.. idag ska jag och malin åka till vetlanda ;) vi ska nämligen bowla :) två timmar kommer ha as ont i händern:S sen får vi se vad som händer kanske ska sova över, vi har ju inte bestämmt oss:) aja pussar



 
malin och ladda :D

RSS 2.0