Tv

Kollar på tv:) pengarna på bordet ni vet:D sjukt bra. Sen efter de ska jag ringa till Lisa och prata lite;) saw tror jag de är ikväll och om de är de så ska jag kolla på den så klart:)


jadå :)

jennica och minou är här så blir att mysa med dom, gå över till grannen och fixa deras inernät, rida eller tömköra :) sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra men vi syns :)

:)

hoppas ni gillar den nya designen :) har kämpat i typ två timmar ;) jag fick en ny blogg lust :D

asså !

gud så seg jag är på att blogga.. kanske tar bort den eller ? aja skolan var helt okej, färgade håret igår så här kommer en bild. vet inte riktigt vad jag ska skriva men men pusssar


han inte

han inte uppdatera igår så ah ni får leva med det ;) somnade typ vid fem vaknade 9 typ och sen åkte allla hem och jag gick och la mej och sov till åtta från 1 :) men fixade med vatten till hästarna innan så klart ;) och kommer inte skriva vad som hände så ni vet då det stanna med oss som var där !

hejsan

ja idag har dagen varit okej :) biologi provet gick ganska bra faktiskt och har handlat med mamma tills imon då jag ska film kväll för typ ? ja jag vet inte ens hur många gånger jag har haft :3 haha ! så imon blir det nog inge bra uppdatering och vill ni veta en sak till ? jag har ingen aning vilka som kommer XD japp men vi syns ;)


biologi

hejsan ska inte blogga mycket nu då jag har biologi prov imon. så måste öva en massa nu ;) aja men skolan var helt okej och så men vi hörs. ska försöka skriva en hiss och diss lista ikväll och kanske får ni något annat gått  :)

glömde:p

ojsan glömde blogga igår:s inte bra men min dag har varit ganska bra ;) haha prov på geografi. missade bara två frågor eller ah kryss om man ska säga så. man skulle nämigen kryssa i vilket land som ex. sjön, staden, ön m.m låg i norden. inte jätte svårt men ah. Älgjakten har ju brjat och blött i gräset så blir inget ridande. ja de har inte blivit det på några dagar så mm pöss



finaste i vinter :3

över 6

exakt 6 år och tre veckor sen vi fick hem Indra :') <3
älskade fina hästen min<3

några bilder! :)


lite bättre

denna designe blev ju lite bättre iallafall :p

usch!

ska byta designen då den blev äckligt ful :s



nu jävar! :)

nu tar jag jävla tag i detta;) döm mej inte men jag ska jävla blogga en hel del :D ska byta bilder och kanske byta bloggnamn så ni vet ;)

RSS 2.0